Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Saari Design palvelee

Olen Katja Saari ja työllistän itseni Saari Design-yritykseni kautta. Olen työskennellyt sisustamisen parissa vuodesta 2007 ja siinä ohessa hoitanut paljon muitakin tehtäviä, kuten tapahtumatuotantoa, markkinointia sekä kouluttautunut mm. taidekoordinaattoriksi. Alun perin olen koulutukseltani Muotoilija AMK. Olen ollut kiinnostunut taiteen tuomisesta sisustukseen niin kodeissa kuin julkisissa tiloissa jo opiskeluajoista alkaen. Taide rakennetussa ympäristössä osana julkista tilaa on alkanut kiinnostaa minua enenevässä määrin.

Sisustajana suunnittelen koteja ja tiloja toimiviksi sekä tunnelmaltaan harkituiksi. Koemme olomme viihtyisäksi erilaisissa ympäristöissä ja suunnittelijana pyrin löytämään halutut tavoitteet keskustelemalla ensin asiakkaan tarpeista ja toiveista. Hyvän pohjatyön avulla löydämme myös sinulle parhaan ratkaisun tilaasi.

Jokaisen kodin ja tilan toiminnot määräytyvät sen asukkaiden tai käyttäjien mukaan. Huonetilojen on mukauduttava arkeen ja juhlaan ympäri vuorokauden, rentoutumisesta työskentelyyn, oleilusta ruoan laittoon ja ruokailuun sekä elämäntilanteesta toiseen. Toimivuus on ykkösasia, oli sitten kyse keittiöstä, olohuoneesta, työtilasta tai vaikkapa vessasta.

Hyödynnän suunnittelussa omaa ammattitaitoani tila- ja kalustesuunnittelijana ja tekstiilimuotoilijana. Olen käytettävissä tilan pohjaratkaisujen suunnittelusta kiintokaluste- ja tekstiilisuunnitteluun niin kotien uudisrakentamisessa kuin asunnonmuutostöissäkin.


Tapahtumasuunnittelua ja -toteutusta voimme hyödyntää erilaisten juhlien ja tapahtumien tarpeisiin niin somistuksen kuin ohjelmapalveluiden osalta. Onnistunut tapahtuma on osa yrityksen suunnitelmallista markkinointia.

 

Taidekoordinointi uutena palveluna. Tila kaipaa jotain mutta mitä? Suunnitelmallinen taiteen integrointi sisustukseen tuo tilaan mielenkiintoa ja ylläpitää tilan ja rakennuksen arvoa.

Kysy lisää!

Sisustussuunnittelija_Katja_Saari_kuvaSisustussuunnittelija_Katja_Saari_kuva